Ida Bang Mikkelsen
Beskrivelse


Mit navn er Ida Bang Mikkelsen og jeg er 23 år gammel.


Jeg har danset i 15 år og var 8 år gammel da jeg startede til dans


Jeg har taget Allinghams 2-årige Danseinstruktør & Koreograf uddannelse, som jeg færdiggjorde i år 2019. 


Lige nu er jeg gang med at holde sabbatår, så udover at undervise de fleste aftener om ugen på Allingham, arbejder jeg som salgsassistent inde i Odense gågade. 


Jeg har danset ved Allingham i 10 år. Jeg startede med at danse som 13 årig hos Allingham og da jeg blev 15 år blev jeg hjælpeinstruktør hos Laila, hvor jeg så året efter selv begyndte at undervise, så jeg har undervist i 7 år. 


Det jeg brænder mest for ved dans, er at kunne udvikle mig og forbedre mig som danser. Derudover er en stor del af dansen også, at jeg kan udtrykke mig på en helt special måde gennem bevægelserne. 


Mine favorit stilarter er Hip Hop og Girly Style, men jeg elsker at koreografer og danse en masse forskellige stilarter! 


Jeg er en glad og energifyldt person, som altid træder ind i dansesalen med et smil på læben. Det betyder meget for mig at alle elever føler sig som en del af et fællesskab på holdet. Jeg er god til at lære fra mig og i mine timer lægger jeg stor vægt på at eleverne oplever glæden ved at danse og at de udvikler sig henover året og at de selv kan se og mærke udviklingen. 


Allingham er for mig mit andet hjem og min familie som jeg ikke kan være foruden. Allingham er meget mere end bare en danseskole. Det er et kæmpe fællesskab hvor der er plads til at være dig selv og udvikle sig. 


Jeg glæder mig til at se dig og danse sammen med dig!

  
 
 
 
 

 
Se hele beskrivelsen