Koda & Gramex-afgifter

Ved tilmelding til vores dansehold på Allingham Dance Team skal der betales et administrationsgebyr på 100 Kr. Som dækker lovpligtige Koda & Gramex-afgifter brugen af musik i offentlige arrangementer såsom tv, radio, streamingtjenester, cafeer og træningscentre. Disse afgifter skal betales én gang for hele sæsonen.


Danseskolen drives 100% privat uden offentlig støtte. Dette betyder, at alle indtægter opnået gennem skolens egne aktiviteter.

Book Prøvetime

Du kan booke en prøvetime fra 1. august.

Priser & Kursus/Sæsonvarighed.

For at få oplysninger om prisen og varigheden af det konkrete danseholds kursus, opfordres du venligst til at besøge programoversigten, hvor du kan navigere til den relevante by og finde det specifikke hold, du ønsker at deltage på. På holdets side vil du finde detaljerede oplysninger om kursusvarighed og sæsonpris.Det er vigtigt at bemærke, at prisen kan variere afhængigt af valgt hold & kursusvarighed.

Skulle du have yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os for at få personlig assistance og vejledning i forhold til tilmelding og sæsonvarighed. 

Tilmelding og Betaling

1. Opret elevens profil
2. Vælg by og det ønskede hold
3. Tilmeld & Betaling for hele sæson foregår online, vi accepterer de fleste kort, heriblandt Mastercard. Du kan vælge at for betalingen delt op på 4 datoer, hvilket betyder, at den samlede betaling   bliver opdelt i fire lige store dele, som skal betales på forskellige tidspunkter. Dette kan lette håndteringen af betalingen, men du skal være opmærksom på, at der er pålagt gebyr for denne opdelingsmulighed.

Opdelings Betalingsoversigt.
1. Første betaling - Ved tilmelding (9 lektioner)
2. Anden betaling - Oktober 2024 (9 lektioner)
3. Tredje betaling - Januar 2025 (9 lektioner)
4. Fjerde betaling - Marts 2025 (9 lektioner)

Det er vigtigt at være opmærksom på, at tilmeldingen til holdet er bindende for hele sæsonen.

Fortrydelsesret:
Du har 14 dages fortrydelsesret fra det tidspunkt, hvor du har tilmeldt dig Allingham Dance Teams. Skulle du ønske at fortryde din tilmelding, vil der blive refunderet 50% af beløbet fra tidspunktet for tilmeldingen.

Kontakt venligst Allingham Dance Teams' Hovedsæde i Odense på info@danceteam.dk for at annullere din tilmelding. Efter afsendelse af din annulleringsmail vil du modtage en bekræftelse.

Hvis du ønsker at skifte hold, bedes du venligst sende en mail til info@danceteam.dk.

Varighed af kursus/sæson: 36 lektioner

Varighed af Allingham T.A.L.E.N.T. kursus/sæson: 40 lektioner
Bemærk venligst, at der muligvis vil være online undervisning i visse uger af sæsonen.
Disse betingelser er gældende fra den 20. juni 2024.
Der tages forbehold for trykfejl og ændringer i priserne.

Tilmeldingsprofil

Det er elevens ansvar at sikre, at deres personlige oplysninger er opdaterede i deres profil.

Udmeldelse

Medlemskab ophører automatisk ved sæsonens udløb.
NB! Eleven binder sig for en hele dansesæson, da vi opretter holderne på baggrund af hvor mange deltager der er på hvert hold.


Ferier

Der er lukket i nedenstående ferier & helligdage. Feriedagene er modregnet i sæsonpriserne.

Efterårsferie 
Juleferie
Vinterferie 
Påskeferie
Kristi himmelfart
Pinseferie
Sommerferie

Vigtig information

Danseskolen fraskriver sig ansvaret for eventuelle forhindringer eller begrænsninger, der ligger uden for dens kontrol og som påvirker undervisningen til deltagerne. Dette gælder i tilfælde, hvor danseskolen ikke kunne forudse eller afhjælpe konsekvenserne af sådanne forhold. Som følge heraf er retten til erstatningsundervisning eller tilbagebetaling af kursusbetaling ikke mulig. Det er vigtigt at være opmærksom på dette punkt, da det angiver danseskolens begrænsede ansvar i situationer, hvor eksterne faktorer har indflydelse på undervisningen.

Ved aflysning af kurser eller arrangementer på grund af faktorer som krig, naturkatastrofer, terror, strejker, snestorme eller epidemier, betragtes dette som force majeure. I sådanne tilfælde frafalder retten til erstatningsundervisning eller tilbagebetaling af kursusbetaling, da begivenhederne anses for at ligge uden for kontrol.

Telefontid

Vi træffes bedst på telefonen tirsdag & torsdag fra kl 10.00 -13.00

Hovede nummeret tlf. 20 16 04 75 - Telefonen er lukket ferie og helligedage.Hold i dag

Instagram

Nyheder