Laila Allingham
Beskrivelse
Mit navn er Laila Allingham. (LA) Ejer af danseskolen. 

Dans er min store passion, mit liv og mit kreative space!


Jeg er taknemmelig og stolt over, at jeg har verdens bedste danseskole, hvor jeg hver dag tilbringer tid med de dygtigste instruktører, hjælpetræner og dansere, som har og deler samme passion som jeg.


I år 2000 tog jeg det største spring i mit liv - på godt og ondt. Jeg sætter utrolig stor pris på alle de dygtige ansatte, frivillige og min familie, som har støttet mig og været med til at skabe det sted og hjerterum, som Allingham Dance Team er idag - og vi skal fortsætte med at udvikle os!


Jeg brænder for at videregive min store passion og livsglæden ved dans til alle børn, unge, voksne og ikke mindst mine instruktører. 


Mit team og jeg er nogle af de dygtigste til at lære fra os, og vi formår at udvikle vores elever til at være blandt de bedste dansere i Danmark, samtidig med at vi sætter sammenhold, fælles oplevelser og plads til forskelligheder meget højt.


Jeg har også stor fokus på, at mine instruktører er bevist om at være gode rollemodeller for deres elever, så vi sammen skaber et trygt dansemiljø,

hvor vi bakker hinanden op, og at vi sammen skaber positiv energi og godt humør.


Det er vigtig for mig, at vi møder og ser alle elever, så eleverne går fra danseskolen med et smil på læben, og måske oven i købet får de bedste venskaber for livet. 


Jeg ELSKER min Allingham familie. 


Do you wanna dance ? WE LOVE TO DANCE.


Se hele beskrivelsen