Anne Hammer
Beskrivelse

Mit navn er Anne Hammer. Jeg er 33 år gammel, og jeg startede til dans, da jeg var 20 år. Inden jeg startede til dans, dyrkede jeg en masse rytmisk gymnastik.

Jeg har taget en Bachelor i ”Dance and performing arts”, ved The Institute of Arts Barcelona. Inden jeg tog min bachelor, i dans, var jeg i København et år og tog en forberedende danseuddannelse ved Sceneindgangen. 

Når jeg ikke underviser i dans, er jeg skolelærer for første til fjerde klasse. 

Jeg danser også selv professionelt ved Foxy Ladies. 

Jeg har undervist på Allingham i fire år. Jeg underviser i mine yndlingsstilarter Moderne/Contemporary og Musical/showdance. 

I min undervisning lægger jeg stor vægt på den enkeltes udvikling. Alle er forskellige i deres møde med dansen og det er spændende at hjælpe, hver enkelt elev videre i deres rejse ind i dansen. Jeg har et stort fokus på teknikken, da jeg vægter at eleverne kan udføre de enkelte elementer i koreografierne korrekt og uden at få skader fremadrettet. I mine timer vil du blive mødt af et positivt læringsmiljø, hvor sammenhold, fællesskab og udvikling er i fokus. 

Allingham står for mig for ”Familie”. I familien føler man sig tryg, man bliver kærligt presset til at yde sit bedste, og man har altid andre omkring sig som tror på dig, når man ikke selv er i stand til det.  


Jeg glæder mig til at møde dig i mine timer.

Se hele beskrivelsen