Ida Bang Mikkelsen
Beskrivelse


Mit navn er Ida Bang Mikkelsen og jeg er 23 år gammel.


Jeg har danset i 15 år og var 8 år gammel da jeg startede til dans


Jeg har taget Allinghams 2-årige Danseinstruktør & Koreograf uddannelse, som jeg færdiggjorde i år 2019. 


Lige nu er jeg gang med at holde sabbatår, så udover at undervise de fleste aftener om ugen på Allingham, arbejder jeg som salgsassistent inde i Odense gågade. 


Jeg har danset ved Allingham i 10 år. Jeg startede med at danse som 13 årig hos Allingham og da jeg blev 15 år blev jeg hjælpeinstruktør hos Laila, hvor jeg så året efter selv begyndte at undervise, så jeg har undervist i 7 år. 


Det jeg brænder mest for ved dans, er at kunne udvikle mig og forbedre mig som danser. Derudover er en stor del af dansen også, at jeg kan udtrykke mig på en helt special måde gennem bevægelserne. 


Mine favorit stilarter er Hip Hop og Girly Style, men jeg elsker at koreografer og danse en masse forskellige stilarter! 


Jeg er en glad og energifyldt person, som altid træder ind i dansesalen med et smil på læben. Det betyder meget for mig at alle elever føler sig som en del af et fællesskab på holdet. Jeg er god til at lære fra mig og i mine timer lægger jeg stor vægt på at eleverne oplever glæden ved at danse og at de udvikler sig henover året og at de selv kan se og mærke udviklingen. 


Allingham er for mig mit andet hjem og min familie som jeg ikke kan være foruden. Allingham er meget mere end bare en danseskole. Det er et kæmpe fællesskab hvor der er plads til at være dig selv og udvikle sig. 


Jeg glæder mig til at se dig og danse sammen med dig!

  
 
 
 
 

 
Se hele beskrivelsen
Laila Allingham
Beskrivelse
Mit navn er Laila Allingham. (LA) Ejer af danseskolen. 

Dans er min store passion, mit liv og mit kreative space!


Jeg er taknemmelig og stolt over, at jeg har verdens bedste danseskole, hvor jeg hver dag tilbringer tid med de dygtigste instruktører, hjælpetræner og dansere, som har og deler samme passion som jeg.


I år 2000 tog jeg det største spring i mit liv - på godt og ondt. Jeg sætter utrolig stor pris på alle de dygtige ansatte, frivillige og min familie, som har støttet mig og været med til at skabe det sted og hjerterum, som Allingham Dance Team er idag - og vi skal fortsætte med at udvikle os!


Jeg brænder for at videregive min store passion og livsglæden ved dans til alle børn, unge, voksne og ikke mindst mine instruktører. 


Mit team og jeg er nogle af de dygtigste til at lære fra os, og vi formår at udvikle vores elever til at være blandt de bedste dansere i Danmark, samtidig med at vi sætter sammenhold, fælles oplevelser og plads til forskelligheder meget højt.


Jeg har også stor fokus på, at mine instruktører er bevist om at være gode rollemodeller for deres elever, så vi sammen skaber et trygt dansemiljø,

hvor vi bakker hinanden op, og at vi sammen skaber positiv energi og godt humør.


Det er vigtig for mig, at vi møder og ser alle elever, så eleverne går fra danseskolen med et smil på læben, og måske oven i købet får de bedste venskaber for livet. 


Jeg ELSKER min Allingham familie. 


Do you wanna dance ? WE LOVE TO DANCE.


Se hele beskrivelsen
Sara Lundø Sørensen
Beskrivelse


Hey!

Jeg hedder Sara og jeg er 25 år. Jeg har danset i 14 år, så jeg var 11 da jeg startede.

Jeg har taget Allinghams instruktør uddannelse og underviser nu på fuldtid 

Jeg har danset hos Allingham i 11 år og undervist i 7 år.


Jeg plejer at sige, at jeg er født til at danse, fordi mit danseliv bare føles enormt meant to be. Det er når jeg danser, at jeg har det bedst og dansen har altid gjort det nemmere for mig, at udtrykke følelser og kreativitet. Musik og det at bevæge sig, er og bliver, den perfekte kombi for mig!

Mine favorit stilarter? Åh det er svært. Er mere eller mindre glad for alt inden for hiphopverdenen, men oldschool og afro, er nok nogen af favoritterne.

Jeg ser mig selv som lidt af en energibombe, når jeg underviser og elsker når det smitter af på eleverne! Energi er alfa omega for en god dansetime, ifølge mig. 

Jeg går meget op i indlevelse i musikken, teknik og personlige udtryk. Jeg fokusere på at man arbejder på at komme ud af sin comfort zone og udfordre sig selv, da det er der man rykker sig mest, både personligt og dansemæssigt. 


Hvad er Allingham for mig? Allingham er mit andet hjem og familie, længere er den faktisk ikke.

 
Se hele beskrivelsen
Tanja Haas
Beskrivelse

Tanja Haas er exam. danseinstruktør, som er en 3-årige uddannelse med start i 2001-2003 ved Allingham Dance Team.


Hun har været ansat som danseinstruktør på Allingham Dance Team i 20 år.


Tanja er tilknyttet vores talent-instruktør-team.


Tanja er opvokset i "ALLINNGHAM-ånden", idet hun har danset ved Laila siden 7 års alderen.


Tanja er altid smilende og meget engageret i sit arbejde. Hun er resultatorienteret og ved, hvad der kræves af eleverne for at opnå gode resultater inden for dansens verden.


Tanja har i kraft af medfødte pædagogiske evner et fantastisk tag på børn i alle aldre og på alle niveauer.


Ligeledes har hun erfaring fra talrige mode- og danseshows, som danser og koreograf. 


I hendes undervisning ligger hun stor vægt på teknik, udstråling, styrke og vilje. Der skal være fuld fart på og sved på panden, samtidig med at det skal være sjovt.


 
 


 
 
 
 

Se hele beskrivelsen