Mikkeline Pilekær Christensen
Beskrivelse

Mit navn er Mikkeline (bedre kendt som Mikkey) jeg er 18 år.

Jeg har danset i ca. 14 år.

Jeg var 3 år gammel, da jeg startede til dans.

Jeg har ikke en danseuddannelse endnu, men det er noget der ligger i mine fremtidige planer. 

Jeg er lige blevet student fra et STX-gymnasium og er nu klar til at prøve noget nyt og derfor har jeg valgt at tage et sabbatår. Jeg elsker at arbejde med børn og unge, så jeg tænker helt klart mit næste step er at arbejde som vikar i enten en vuggestue, børnehave eller på en skole i dagtimerne, hvor jeg ikke er på danseskolen. Derudover elsker jeg at opleve nye ting og rejse verden rundt, hvilket jeg glæder mig til at gøre i mit sabbatår, når jeg ikke arbejder eller danser.

Jeg har danset på Allingham i snart 8 år, dog flyttede jeg til Australien med min familie i 2013, hvor jeg dansede i næsten 6 år, inden vi flyttede hjem igen. Jeg har undervist på Allingham i 3 fantastiske år og jeg glæder mig meget til mit 4. år som instruktør. 

Jeg brænder for at udtrykke mig gennem min dans og dansen giver mig en masse glæde, samtidig med at jeg bestræber mig på at opfylde mine egne mål og drømme indenfor dansen. Hvis jeg har en hård periode, vælger jeg dansen, da det får mig til at føle mig tryg og genfinde glæden. Jeg giver slip på mine følelser og mærker mig selv gennem musik og bevægelse. Grunden til at jeg elsker at undervise er fordi, jeg kan bringe den glæde videre til mine elever og der er ikke en time, hvor vi ikke har det sjovt sammen. Dansen giver glæde og sammenhold og derfor elsker jeg at danse både som danser og også som instruktør! 

Jeg har ikke en favorit stilart, men hvis jeg skal vælge, er det nok enten hård hiphop eller afro, da jeg elsker, hvordan det får mig til at føle. 

I mine timer lægger jeg vægt på, at vi skal nyde dansen og have det sjovt, samtidig med at vi udvikler os og bliver bedre dansere. Jeg ser mine timer med mine elever, som en rejse vi alle er på sammen. Her skal eleverne føle sig sikre og komfortable, for at de kan præstere det de gerne vil. Derfor er det mit job som instruktør at sikre mig, at der er et ”safe space” i mine timer, hvor mine elever føler sig trygge nok til at udtrykke sig selv. Det er vigtigt, vi har det sjovt, samtidigt med at vi skaber et fællesskab i danselokalet og jeg prøver altid at tilrettelægge min undervisning og niveauet på dansene, så det passer til mine elever, såvel til begyndere som øvede elever. Derudover prøver jeg så vidt muligt at være en rollemodel for mine elever, da jeg ved hvor meget det gjorde for mig at se op til min danseinstruktør, da jeg var yngre. En af grundende til at jeg blev instruktør var fordi jeg elsker at lære fra mig. Jeg elsker at se mine elever udvikle sig og jeg bestræber mig meget på at arbejde på fælles mål, samt individuelle mål og udvikling indenfor dansen. 

Allingham betyder rigtig meget for mig. Det er mit andet hjem - eller min familie vil nok sige mit første hjem, da jeg næsten altid befinder mig oppe på danseskolen. Allingham er mit ”safe space”, hvor jeg føler mig tryg og 100% mig selv, samtidig med at jeg kan se min udvikling inden for dansen, men også mig som menneske. Da jeg flyttede hjem fra Australien (da jeg var 14 år) skulle jeg etablere en ny hverdag ift. skole, venner, hobbyer osv. men fandt rigtig hurtigt min plads på Allingham, som jeg er evigt taknemmelig for. De mennesker, venskaber og relationer jeg har fået på Allingham er ubeskrivelige og det fællesskab der er etableret, er guld værd. Det er som en stor familie – en ekstra familie for mig. Derfor er Allingham en stor del af mit liv og min udvikling. 


Jeg glæder mig til at danse med dig.

Se hele beskrivelsen