Vi underviser i følgende :


 DENNE SIDE ER UNDER OPDATERING!!

Waacking :


Også kaldet shway eller punking. Stilen opstod I start 70’erne i LA’s klubmiljø. Stilen blev fundamentalt dannet på dragqueen og homosexuelle clubber til disco musik, men dansere fra Soul Train udviklede stilen og idag bliver waacking koreograferet til næsten al slags musik. Kendetegnene ved stilen er de skarpe arme som ruller, kreerer linjer eller vifte på en attitudepræget facon.

Stilen blandes ofte med vouging, jazz eller hip hop og er først og fremmest en freestyle-dans, og ikke en koreografi dans. Det handler om at finde sin egen personlighed og udstråling frem.

Idag er waacking en yderst propulær stilart og bliver brugt i mange forskellige mediesammenhæng verden over.

Vouging :

Stammer fra start 60’erne og opstod på Harlems dansesteder af afro og latin amerikanere. Dengang hed det ”Presentation” og senere ”Performance” Senere blev stilen videreudviklet i det homosexuelle miljø i New Yorks clubmiljø i slut 70’erne. Navnet stammer fra modemagasinet Vouge og stilen fokusere på modelposeringer til musik. Der findes old way voguing, new way voguing og vouge femme. Sidst nævnte indebærer trin som ”Dug Walk”, ”Spinds” og ”Dip”.

Stilarten blev mainstream i 80’erne med Madonnas sang ”Vouge” Senere er Britney Spears, Chris Brown og mange flere brugt voguing i deres musikvideoer.

Ragga/Dancehall :


Der er stor disussion hvorvidt man danser ragga eller dancehall og hvad der musikalsk er hvad.

Den ene og lidt forenklede forklaring på musikgenren Ragga er at den kendetegnes som en hård form for dancehall indeholdende gangsta rap som fx Elephant Man, Mavado, Buju Banjon osv. Dancehall er den bløde musikgenre som fx Beenie Man, Sean Peal osv.

Den anden og mere tekniske forklaring er at dancehall udviklede sig fra Raggae i det jamaicanske clubmiljø i 70’erne. Dj’s rappede, hostede eller sang hen over et uptempo raggae beat som i modsætning til raggae var udviklet elektronisk og ikke akustisk. De brugte som regel et ordforråd som var for hårdt til at radioerne kunne spille musikken og derfor blev musikgenren kaldt dancehall. Buju Bajon var kendt som en af dem der benyttede sig af den meget hårde lyrik. Mavado fandt på at bruge samme hårde musikalsk lyd men rappede med en pænere lyrik. På dancehall clubberne blev dancehall dansen udviklet med trin som ”dutty wine”, ”willy bounce”, ”pon de river” osv. Ragga blev udviklet som et udspring fra dancehall i 80’erne hvor ikke kun musik men også sang var elektronisk. Det ses hos Jah Vinci. Ragga/Dancehall er en dans der er kendetegnet ved dens afrikans indspireret trin blandet med elementer fra mavedans, hip hop, salsa osv. Stilen er i dag udbedt over hele verden hvor bla. Sean Peal, Beyonce og Rihanna har brugt Ragga/Dancehall dans.

 

Girly Style , House & Hip Hop  :

Timen består af en Funky opvarmnings program. hvor vi sætter fokus på en balance , styrke og krops bevisthed. Til sidst indøves danse som er inspireret af vores kurser i London,Paris og Los Angeles. På disse hold blander vi stilarterne som man får indblik i de forskellige stilarter & Musikken er noget af det nyste som i høre på MTV osv. Anbefales til dig som er begynder & lidt øvede.

Hip Hop :

Hip hop kulturens break dance/street dance/top rock har medført mange videreudviklinger. Herunder har man new style, funk, electric boogie, LA style, krumping, pop comercial osv. Der er mange dansestile som er udviklet af hip hop kulturens grundfundament for dans altså street dance og som bygger på moves til hip hop musik og dens videreudviklede musikgenre som rnb, soul, pop osv. Stilen bygger som regel på alle aspekterne fra getto kulturen: Attitude. Som regel tunge “ned i gulvet” bevægelser. Roughness for de maskuline og sexyness for de feminine. Så hip hop dans er altså en blanding af alle disse grene der har videre udviklet sig inden for hip hop kulturen

Hip Hop Lyrical :

Lyrical kaldes det når der koreograferes specielt til et musikstykke eller en speciel sang. Der er lavet moves der passer til teksten i sangen eller nogle bestemte utraditionelle lyde i musikken. Dette ses tit i musikvideoer. Da dette er hip hop lyrical er det til hip hop musikkens genre som rap, rnb, soul pop osv. Dansestilen er hip hop dansens stilarter som new stile, krumping, funk, elektric boogie, pop commercial osv. der koreograferes blot mere raffineret så dansen smelter ind i den valgte sang

Krumping :

Opstod I ghettoerne I L.A i 90’erne. Krump står for Kingdom Radical Uplifted Mighty Praise. Det opstod som en udvej fra bandemiljøet for unge i gettoerne. Ved at udtrykke deres vrede, uden vold, igennem en dansestil, kom de af med deres aggressioner. Det er primært en freestyle dans. Den kendetegnes ved eksplosive hårde og tunge bevægelser som udføres med en agressiv attitude den såkaldte ”buck” stil. ”Clowning” er bevægelserne indefor krump som er af mere humoristisk og selvironiske karrakter. Disse bevægelser udføres som regel ved battles når man skal gøre grin med modstanderen. Stilen blev gjort kendt igennem dokumentarfilmen “Rize”, og kunstnere som Madonna, Missy Elliot, Jessie J og Chris Brown benytter krump.

 

Electric boogie :

Breakdance / Elektrick Boogie Det er i dag efterhånden omkring 40 år siden, at breakdance/elektrick boogie, sideløbende med rap/mcing, DJing og graffitti opstod som udtryksform blandt unge i ghetto-kvartererne Bronx og Harlem i New York.Det der typisk kendertegner elektrick boogie er glidende og meget kontrolende bevægelser som vi kender fra bla.Michael Jackson som optræder i tv med elektrick boogie “robot” til Jackson five´s hit “Dancin´Machine”. I dag har hiphop for længst spredt sig over hele kloden, og break-scenen er i dag også stærk udenfor USA, bl.a. i Europa og Sydøstasien. I lande som Frankrig, Japan og Korea har danserne igennem de sidste 20-30 år udviklet sig meget indefor breakdance kulturen.

House Dance : 

House musik startede i begyndelsen 1980´erne. House dansen er primært en freestyle dan som ses på klubber. stilen er udviklet i Chicago og New York, på natklubber. House har eftersigende sit navn fra natklubben The Warehouse - en lagerhal i Chicago og en Klub i New York - The Paradise Garage.

House dans er en uptempo dansestil. House Har et energiske udtryk og lægger vægt på ben og fodarbejde samt flydende kropsbevægelser. House er en blanding af mange forskellige stilarter så som afrikansk, tap salsa, samba, jazz, moderne, men det høre under streetdance genren.

New Style/ Old School, Hip Hop / House :

New Style , Hip Hop / House er bla. det vi kender fra MTV , Musik videoer som f.eks Missy Elliott,Chris Brown,Tyga, Wiz Khalifa,Lil Wayne,Ty Dolla Sign og Major Lazer Ren teknisk får eleverne kendskab til følgende stilarter New Style /Old School Hip Hop & House M.M

 
 Ramasjang, MGP Dance, Hip Hop , Showdance For KIDS.

Denne kombination er super god til til 6- 8 årige & 8 - 10 årige børn. Børnene er vilde med at danse & lave Shows til de Kendte sange fra Børne MGP, Amalie, Nikolaj,Christopher,Rasmus Seebach,Medina,Joey Moe,Kato og Violetta, Justin B, China, Musical High School M.M. Da det er det musik de kender fra værelset. Vi lægger vægt på at børnene lærer at danse og samtidig får en sej oplevelse og bruge en masse energi.Allingham Dance Team har nogle af danmarks bedste børnedansere.Vi gør os umage i at fylde alle børn med positiv energi & fede danse moves Uanset alder og niveau. Vi glæder os til at danse med DIG ;-)

 
B-Boys - Hip Hop, Breakdance alder 7-12 år
(hold kun for Drenge) Kun i Odense & Svendborg.
 
Her går de seje drenge til Hip Hop & Breakdance
Vi lære en masse fede Hip Hop trin og øver på de seje Breakdance tricks. Et hold for alle drenge der kan lide fysisk hård træning og noget fedt Hip Hop musik. Dette hold er ikke for tøsedrenge!!
Det bliver Swag, Sejt & Mega Cool.
Vi ses til træning;-) 

Ramasjang, Disney Sjov & MGP Dance

fra 2  år - 5 år.

Igennem Dans og den nyeste musik får børnene øget deres motorik og rytmeforståelse på en sjov og lærerrig måde Allingham Dance Team er kendt for vores store kærlighed til dansen og glæden ved at arbejde med børn & undervise 

Funky Mums - Dans for kvinder + 30
Dans i sin træningsform giver rigtig gode resultater i Konditions,Muskel og Smidighed Træning.
(Pt. Kun i Odense og Otterup )
 
En 45 min. Rejse hvor du får sved på panden lær en masse dansetrin, som er med til at holde dig i rigtig god form. Dette hold er til dig som har børn til dans eller har dyrket dans/motion tidligere og brænder for at komme igang igen, Der fokuseres på at lære nogle små lette kombinationer i de mange forskellige stilarter såsom Hip Hop Waacking Vouging Dancehall House Salsa Disco & Showdance M.M
Alle kan være med vi har det super sjovt, vi høre en masse god danse musik. Så kom frisk, tag din veninde med og oplev glæden ved at give den max på dansegulvet ;-) Få en Gratis prøvetime på Funky Mums By Allingham.    
 
              
 
 

Modern dans, Jazz & Show :  

Teknik timer er grundtræningen for de fleste danseformer og er derfor sundt for mange dansere !! En time bestående af en grundig opvarmning hvor man laver forskellige øvelser som plieer, balance, drejninger, Spring M.M Der trænes på små kombinationer og dans. Der vil blive undervidst i forskellige teknikker og stilarter som Floorbarre , Modern ,Jazz & Showdance.

  
 
Hold i dag

Instagram

Nyheder